Een dag plezier
Image default
Eten

Binnen 5 minuten van de Efteling naar dit restaurant

Ben je op zoek naar een restaurant op korte afstand van de Efteling? Reserveer je tafel dan eens bij Grand Café Du Nord in Kaatsheuvel! Dit restaurant heeft voor zowel jong als oud de heerlijkste gerechten en drankjes. De kids eten bijvoorbeeld een speciaal menu, terwijl de volwassenen hun grotere honger stillen.

Een compleet dagje uit

Bij Grand Café Du Nord word je in de watten gelegd door het enthousiaste team. Hun motto is niet voor niets: ‘vandaag draait alles om jou!’. En juist zo’n restaurant heb je natuurlijk hard nodig na een drukke dag in de Efteling. Je geniet bijvoorbeeld van de gerechten die op Josper-oven worden bereid. Dit is een Spaanse houtskooloven die je vlees, vis of vegetarische gerecht een extra smaaksensatie geeft.

Genieten op het Anton Pieckplein

Het restaurant in Kaatsheuvel is niet alleen heel dichtbij de Efteling, het bevindt zich ook nog eens op het Anton Pieckplein! Anton Pieck was een Nederlands kunstschilder, tekenaar, etser en graficus. Hij is degene die we mogen bedanken voor het Sprookjesbos. Hij heeft de tien sprookjes ontworpen die we tot op de heden in het Sprookjesbos tegenkomen. Zijn ontwerpen zijn de basis voor veel ontwerpen in het hele pretpark. Zonder hem hadden we de Efteling dus niet gekend zoals we het nu kennen.

Reserveer je tafel

Wil je na een dagje Efteling komen genieten bij Grand Café Du Nord, hét restaurant op het Anton Pieckplein? Reserveer dan vandaag nog je tafel door contact op te nemen met het enthousiaste team. Dit doe je door te bellen of een e-mail te sturen.