Een dag plezier
Image default
Eten

Een smakelijke onderbreking: waar te eten tijdens een bezoek aan de Efteling in Kaatsheuvel

Wie kent niet de Oosterse themamuziek van de Fata Morgana? En de geur van Droomvlucht als je in de welbekende karretjes naar beneden zoeft door het elfenwoud? En vergeet ook niet alle snelle attracties zoals de Python en Joris en De Draak. Het mag duidelijk zijn: de Efteling is een plek waar jong en oud geniet van rust, spanning en magische avonturen. Maar waar kun je na al die avonturen nou het beste eten? Dat lees je hier.

Voor de actiehelden

De Efteling is al jarenlang een van de bekendste attractieparken in de Benelux. In dit park vind je allerlei soorten attracties om eens lekker uit je dak te gaan, of juist lekker tot rust te komen. Ben jij een echte ‘thrill seeker’? Dan kun je je lol op in Vogel Rok, de Python, de Bob, de Pegasus, De Vliegende Hollander, Baron 1898, Max & Moritz en Joris en de Draak. Tip: Als je van plan was om een portie friet te bestellen, dan kun je dit het beste doen nadat je in deze attracties bent gegaan.

Van het mysterieuze Fata Morgana naar de waterige avonturen van de Pirañha

Houd je van een avontuurlijke reis waarin je als het ware een wereldreis maakt? Ga dan eens naar de Oosterse wereld van Fata Morgana, of trotseer hoge golven en spetterende watervallen in de Pirañha. Je kunt ook je draai proberen te vinden in de handelsschuitjes van Sinbad de Zeeman. Krijg je nou honger van al deze avonturen? Dan kun je reserveren bij Grand Café Du Nord, een welbekend restaurant dichtbij de Efteling waar je heerlijk kunt dineren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de vele snackbars en eetgelegenheden in de Efteling zelf.

Voor de rustzoekers

Ben jij meer van de familie-attracties of de rustige attracties? Ook dan zijn er meer dan genoeg dingen te beleven in de Efteling. Zo kun je varen in de bootjes van de Gondoletta in Reizenrijk, of wandelen door het Sprookjesbos waar je de mooiste sprookjes tegenkomt. Je kunt ook een ritje maken in Symbolica, waar je zelf kunt kiezen welke rit het beste bij jou past. En vergeet ook niet het vrolijke Carnaval Festival, waar je allerlei vrolijke poppen en Efteling mascottes ziet dansen. 

Uit eten na een lange dag pretpark

Natuurlijk is een hapje eten in de Efteling altijd mogelijk, maar veel bezoekers vinden het juist ook prettig om na een lange dag pretpark even tot rust te komen met een goed diner buiten de pretparkdeuren. Je kunt in dat geval ook prima reserveren bij een restaurant in de buurt. Bekijk hier de menukaart van een vooraanstaand restaurant in Kaatsheuvel om alvast een selectie te maken uit de lekkere gerechten waar je kunt kiezen. Zo wordt je dag pretpark gegarandeerd een succes met een smakelijke afsluiting!

https://grandcafe-dunord.nl/