Een dag plezier
Image default
Eten

Leren koken met een kookworkshop bij MoedersKeuken

Zoek je naar het ultieme bedrijfs-uitje in Amsterdam of wil je op een gezellige manier met je familie genieten van een gezellig maar anders dan anders uitje? Vrijgezellenfeest voor de bruid of bruidegom regelen? Een kookworkshop is de ideale manier om samen te genieten en iets te leren over koken. Wat is er nou leuker dan samen gezellig koken onder het genot van een heerlijk drankje?

MoedersKeuken geeft al jaren goede kookworkshops in Amsterdam op verschillende locaties. De kookworkshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en worden gegeven in de mooiste kook-studios in Amsterdam. Uitgerust met professionele apparatuur en geschikt voor grotere groepen. Ben jij klaar om jouw/jullie kookkunsten te verbeteren?

Het doel van de kookworkshops is om je te inspireren en je kookkunsten bij te schaven! In de diverse kookworkshops komen onder andere het gebruik van ingrediënten aan bod, maar leer je ook meer over snijtechnieken en verschillende smaken. Wat is umami? Wat past goed bij elkaar en wat  nou juist niet? Wat zijn ‘de regels’ en wanneer ben je comfortabel genoeg om verder te gaan met (of dan) deze regels? Wanneer je de basis begrijpt kun je verder expirimenteren. Van een kookworkshop kun je de rest van je leven plezier hebben en de mooie herinnering is natuulijk het belangrijkste. 

Wil je aan je kooktechniek werken en écht beter leren koken omdat je bepaalde aspiraties hebt op het gebied van koken? Dan biedt MoedersKeuken ook diverse kookcursussen aan. Deze cursussen zijn op inschrijving. Bij een kookcursus krijg bij je meerdere avonden kookles van een echte chef!

 

https://moederskeuken.nl/