Een dag plezier
Image default
Buitenshuis

Sportieve activiteiten voor binnen en buiten

Wanneer je er op uit gaat met de kinderen of je wil in ieder geval iets doen met ze dan is een van de voorwaarden vaak dat je er geen kind meer aan moet hebben nadien. Oftewel, alles is goed als de kinderen maar goed uitgeput zijn na die tijd. Hierbij moet natuurlijk wel een frisse neus gehaald kunnen worden als het kan, maar het moet ook binnen kunnen als het weer tegen zit. Wij hebben een paar ideetjes voor je op een rij gezet.

  1. Huur een lasergame

Een activiteit bij uitstek die binnen of buiten kan is lasergamen. Wist je dat je tegenwoordig eenvoudig een lasergame kunt huren? Dit kost maar een paar tientjes en het staat garant voor een hele dag aan actie. Deze sets zijn vaak wat eenvoudiger dan die wie je aantreft bij een professionele locatie, maar daar is de prijs ook naar. Wel heb je hierbij de volledige vrijheid om zelf invulling te geven aan het lasergamen. Probeer dus dan ook vooral alle spelvormen uit.

  1. Bubbelvoetbal

Misschien wel een van de meest intensieve activiteiten die er bestaan. Het is vooral bekend als een buitenactiviteit, maar het kan net als gewoon voetbal ook in een zaal gespeeld worden. Bubbel voetbal huren is dus voor zowel binnen als buiten. Je blaast de ballen op, trekt ze aan en spelen maar. Natuurlijk kun je gaan voetballen, maar er zijn ook legio andere opties voor een middagje met de bubbels. Kijk vooral bij HuurbijDaniek.nl voor een goede uitleg.

  1. Apenkooien

Als je dan toch al een grote zaal hebt voor bijvoorbeeld bubbel voetbal, dan is het ook leuk om te gaan apenkooien. Waarschijnlijk ken je het nog van de gymles op school, maar ook buiten school is lekker rondrennen en klauteren natuurlijk nogsteeds leuk. Zet dus eens van alles neer en tijd voor actie!

 

https://bubbelvoetbalsethuren.nl/