Een dag plezier
Image default
Audio

Een geluidsdichte drumcabine om de beste muziek in te maken

Een geluidsdichte drumcabine van Esmono Sound B.V. brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst kan je deze gemakkelijk op diverse plekken neerzetten, je maakt hem namelijk zo groot of klein als je zelf wil (oftewel, 100% op maat). De cabine is bovendien demontabel en gemakkelijk op te zetten. Ook heeft de cabine een hoge dempingswaarde, tot wel 45 decibel. Dit is afhankelijk van welk model je koopt: de BASIC, PRO of EXCELLENT.

Test de cabine eerst uit

Op 3 testlocaties in Nederland ben je meer dan welkom om de geluidsdichte drumcabine eens van binnen te bekijken en te testen. Aan te raden is om met 2 personen te komen, zodat de ene kan luisteren buiten de cabine terwijl de andere geluid maakt in de cabine. De locaties zijn te vinden in:

  • Dongen, Noord-Brabant
  • Ittervoort, Limburg
  • Groningen, Groningen

Maak hiervoor wel eerst een afspraak zodat de professionals op locatie weten van je komst. De contactgegevens van de locaties vind je op de website van Esmono Sound B.V.

Ook voor occasions

Ben je niet per se op zoek naar een nieuwe geluidsdichte drumcabine, omdat die niet precies op maat gemaakt hoeft te worden? Bekijk dan zeker eens de tweedehands geluidsdichte drumcabines via de webshop. Regelmatig komen er nieuwe occasions bij, dus houd het zeker in de gaten mocht je niet direct de cabine zien die aan je wensen voldoet. Wat al wel verklapt kan worden: de occasions zijn goedkoper dan nieuwe cabines, dus voor je portemonnee is het een wijze keuze! Ook lever je zeker niet in op kwaliteit. De occasions worden eerst gecheckt en eventueel gerefurbisht indien dat nodig is. Je profiteert dus áltijd van de beste kwaliteit.

Bekijk de website

Heb je vragen? Bekijk de website van Esmono Sound B.V. dan eens, waar je veel informatie op terug kan vinden. Mocht je daar het antwoord niet vinden, dan staat het team van professionals voor je klaar. Je bereikt hen via een van de contactgegevens die je ook op de website vindt.