Een dag plezier
Image default
Audio

Wat elke beginnend gitarist nodig heeft

Iedere gitarist wil goed voorbereid starten aan zijn of haar muzikale reis. Hiervoor zijn een aantal zaken essentieel om goed te starten. Ben je benieuwd welke? Met deze items rock je jouw ontluikende muziekcarrière!

Stemapparaat voor een goed afgestemde gitaar

Of je nu een muziekpurist bent, of gewoon de allerbeste instrumenten wilt hebben: een goed afgestemd instrument is de basis. Overigens hoef je echt niet altijd het duurste van het duurste te hebben om mooie muziek te maken. Het belangrijkste is dat je een instrument kiest dat bij je past, en dat bij jouw speelstijl past. Een goede gitaar moedigt je bijvoorbeeld aan om te blijven spelen en te oefenen.

Geluidsdichte cabine om te oefenen

Say what? Jazeker, een essentieel item voor elke gitarist is de geluidsdichte cabine. Perfect voor wie thuis woont en anderen niet wil storen of gestoord wil worden. In je eigen geluidsdichte cabine kun je ongestoord muziek opnemen en op elk moment van de dag repeteren op vol volume. Esmono Sound levert deze cabines op maat aan. Zo heb je als beginnende gitarist een solide basis om jouw muzikale talenten te ontwikkelen. Bezoek ook zeker een van de testlocaties voor geluidsstudio’s als je graag de cabine wilt testen. Zo weet je zeker of een geluiddempende cabine iets voor jou is.

Start je eigen collectie plectrums

Tot slot mag een collectie plectrums niet ontbreken in het arsenaal van een goede gitarist. Deze kleine accessoires kunnen een groot verschil maken in je speelstijl en het geluid dat je produceert. Experimenteer met verschillende diktes om je eigen voorkeur te ontdekken.

 

https://esmono.nl/