Een dag plezier
Image default
Motorfietsen

Dagje op pad met de E-chopper

Een E-chopper is hot! En dat is niet zomaar. De e-chopper is mooi om te zien, hij rijdt heerlijk en is ook nog duurzaam. De elektrische choppers zie je overal rijden. Heerlijk voor een dagje weg, maar ook zeker niet te missen als dagelijks vervoersmiddel naar het werk.

E-choppers met dikke banden

Tweewielers met echt hele stoere, dikke banden, hierin herken je al snel de meeste echoppers van E-scooter Nederland. Alle echoppers zien er cool en relaxed uit. De elektrische choppers zijn er in verschillende modellen. En allemaal hebben ze een ding gelijk: ze zien er tof uit en rijden super fijn!

De modellen van E-scooter Nederland zijn divers. Zo kan je een stoere E-chopper rijden met een of twee personen, in chopper look en in verschillende designs. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur? De echoppers zijn standaard in verschillende kleuren beschikbaar. Rood, geel, groen, blauw en zwart! Wil je echt een uniek exemplaar? Laat dan jouw eigen variant van de e-chopper maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

 

Prijs/kwaliteitverhouding e-choppers

Bij Escooter Nederland krijg je altijd persoonlijke service en leveren we altijd een kwaliteitsproduct. In de werkplaats van de echoppers wordt altijd alles voor levering nagelopen. Zodra de e-chopper bij jouw aan huis wordt geleverd kan je direct wegrijden. Heerlijk voel die wind in je oren en geniet!

De prijs van de e-chopper heb je in eigen hand. Ook met een klein budget kan je een stoere e-chopper kopen. Bij Escooter Nederland kan je online zelf de uitvoering van jouw echopper bepalen, en zo wordt ook de prijs opgebouwd. Zo krijg je gelijk inzicht in de prijs en heb je geen verrassingen achteraf.

Groene e-choppers

Elektrische echoppers zijn perfect in de overgang naar groene energie. De echopper werkt 100% op elektriciteit en rijdt geruisloos. Ook parkeren in de stad is heel simpel. Het zoeken naar een parkeerplaats is verleden tijd.

De motor is gemaakt om jarenlang mee te gaan. De kabels en stekkers zijn geïsoleerd ter bescherming van water en regen. Ook wanneer het regent kan jij gewoon de weg op, en ben jij er zeker van dat jouw echopper jouw thuis brengt. De echoppers van Escooter Nederland zijn gemaakt voor het Nederlandse weer.

Goedkoop rijden

Elektrische rijden op de echoppers van Escooter Nederland zijn fijn voor jouw portemonee. Geen tientallen euro’s meer kwijt bij de benzinepomp voor jou. Vanaf nu ga jij geld besparen! Laat je verrassen door het aantal kilometers waarmee de echopper kan rijden op een volle accu. Er zijn zelfs mensen die er mee op vakantie gaan.

Opladen van jouw echopper accu kan eenvoudig met een stopcontact. Jouw eigen benzinepomp simpelweg in huis, maar dan gewoon een stopcontact die alleen elektriciteitskosten geeft. Dit maakt het verbruik van de echopper wel heel goedkoop. 

100 kilometer rijden kost je slechts €0,50. In verhouding met een benzine scooter, waarmee je al snel €5,25 kwijt bent. Super goedkoop rijden dus!

Ook geen stress aan de laadpaal, want een normaal stopcontact is het enige wat nodig is.

 

https://www.escooter-winkel.nl/