Een dag plezier
Image default
Huisdieren

Welk mandje past het best bij jouw hond?

Iedereen heeft zijn of haar eigen plekje nodig. Dit geldt ook voor jouw trouwe viervoeter. De juiste hondenmand is erg belangrijk voor jouw beste vriend. Dit is het plekje dat veiligheid en rust biedt. Natuurlijk moet de perfecte hondenmand afgestemd zijn op de lengte van je hond.

Waarom een hondenmand belangrijk is voor iedere hond

Het is belangrijk dat je hond gezond blijft en de juiste hondenmand helpt hierbij. Als de hondenmand precies op jouw hond is afgestemd dan krijgt jouw hond een goede nachtrust. Dit is niet alleen erg belangrijk voor mensen, maar ook voor de beste vriend van de mens. Je hond heeft het namelijk (net als jij) nodig om geestelijk tot rust te kunnen komen.

Hoe kies ik een goede hondenmand?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden om je keuze uit te maken. Het is belangrijk dat de hondenmand de goede vorm heeft, maar de juiste maat is minstens net zo belangrijk. Hoe doe je dit?

Meet je hond

Je kunt niet de juiste maat hondenmand aanschaffen als je geen idee hebt hoe groot je hond is. Meet daarom altijd eerst je hond voordat je een hondenmand aanschaft.

Hoe slaapt je hond?

We verklapten het eerder in dit artikel al, maar de slaappositie van je hond is erg belangrijk voor het uitkiezen van de juiste hondenmand. Als je hond namelijk graag languit ligt zal je een grotere hondenmand moeten aanschaffen. Ligt je hond liever opgekruld, dan is een kleinere hondenmand een betere keuze.

Zorg voor warmte

Vooral puppy’s hebben een compacte en warme hondenmand nodig. Dit geeft jouw puppy het warme moedergevoel en je puppy zal zich veilig voelen. Als je kiest voor een hondenmand die jou puppy dit veilige en warme gevoel geven, zal het zindelijk maken van je puppy ook een stuk makkelijker gaan.

Wil je jouw hond graag overal mee naartoe nemen? Bekijk dan ook eens wat de fietskar hond is.

https://sloffen24.nl/