Een dag plezier
Image default
Buitenshuis

Een straattoernooi met voetbalsleutelhangers als leuke sportprijs!

Wat is er nu leuker dan met je vrienden uit de buurt een potje voetballen op straat? Nou, wat dacht je van een voetbal straattoernooi, compleet met leuke sportprijzen? Het is de perfecte manier om de buurt meer bij elkaar te krijgen. Om iedereen meer aan het sporten te krijgen, om vriendschappen te creëren en het algehele vertrouwen in elkaar in de buurt naar een hoger plan tilt.

En bij een succesvol toernooi horen natuurlijk ook leuke sportprijzen voor kinderen! En de leukste sportprijs is natuurlijk een prijs die je altijd met je mee kunt nemen! Een voetbalsleutelhanger is een hartstikke leuk, blijvend aandenken aan een leuke dag.

Een prijs voor iedere deelnemer

Het leuke van een voetbalsleutelhanger bij een straatvoetbaltoernooi is dat je voor weinig geld een prachtig aandenken kunt kopen voor iedere deelnemer. Veel straatvoetbaltoernooien worden georganiseerd vanuit de wijk door ouders of sociaal werkers in een wijk. En dat betekent dat er vaak geen of weinig budget beschikbaar is. Een voetbalsleutelhanger kost echter maar een paar cent per stuk en wanneer je er veel tegelijk bestelt gaat de prijs per sleutelhanger vaak nog omlaag ook. Dat is handig wanneer je met meerdere teams speelt. Door de kosten te delen met ouders in de wijk, kost het maar een paar euro voor een prijs waar een kind jaren plezier van heeft!

Voetbal sleutelhangers die je zelf kunt personaliseren

Wil je een voetbal sleutelhanger uitreiken aan je deelnemers? Bestel deze dan bij een leverancier die je ook de mogelijkheid biedt om te personaliseren! Een voetbalsleutelhanger is niet alleen een leuke prijs, op de achterkant is genoeg ruimte om een mooi opschrift op te laten zetten. In plaats van een voetbalsleutelhanger kun je ook kiezen voor een andere, meer algemene sleutelhanger. Op de blanco voorkant kun je dan zelf een afbeelding laten zetten waardoor de prijs nog persoonlijker wordt.