Een dag plezier
Image default
Antiek

Tips voor een top examenfeest

Over een paar maanden is het alweer zover. De eindexamens gaan bijna van start. Met een beetje geluk haal je alle examens in één keer en dan is het natuurlijk tijd voor feest! Maar hoe organiseer je nu een examenfeest om nooit meer te vergeten?

Locatie

Er zijn een aantal dingen die je van tevoren zal moeten bepalen. Hoeveel mensen ga je uitnodigen? Nodig je zowel vrienden als familie uit, of vier je dit apart? Op welke datum ga je jouw feest houden? Zodra je deze vragen hebt beantwoord kun je ook de locatie van jouw feest bepalen. Heb je een grote tuin? Dan is het misschien mogelijk een grote partytent op te zetten. Wanneer de weersvoorspellingen slecht zijn kun je een zaaltje huren.

Sfeer

De sfeer op een feest is natuurlijk ontzettend belangrijk. Vergeet daarom niet te zorgen voor aankleding van de locatie. Het ophangen van slingers en ballonnen kan al veel verschil maken. Ook verlichting is erg belangrijk voor een goede sfeer. Op zoek naar een makkelijke manier om sfeer te creëren? Ga dan voor een themafeest! Een thema kan jouw richting geven aan welke versieringen je moet gebruiken. Vergeet niet op de uitnodiging te vermelden welke dresscode er is. Wanneer iedereen zich aan de dresscode houdt, hangt er gelijk een goede sfeer.

Silent disco koptelefoon

Een feest is geen feest zonder goede muziek. De muziek kun je eventueel aanpassen op het thema van je examenfeest. Bang dat buren gaan klagen over de harde muziek? Dan kan een silent disco koptelefoon uitkomst bieden. Je kunt voor iedereen een silent disco koptelefoon huren. Op de silent disco koptelefoon zit een volumewiel. Iedereen kan de muziek dus zo hard of zacht zetten als hij zelf wil. Je kunt muziek afspelen op drie verschillende kanalen. Iedereen bepaalt dan zelf welk kanaal hij opzet op de silent disco koptelefoon. Zo kun je bijvoorbeeld op één kanaal muziek afspelen in het thema van jouw feest.

Hapjes

Hapjes en drankjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Bedenk van tevoren goed wat je nodig gaat hebben en doe op tijd inkopen. Mag je alcohol schenken op jouw feest? Dan kan het voordelig zijn om de weken voor jouw feest de reclamefolders goed in de gaten te houden. 

https://lichtgeluidhuren.nl/silent-disco-losse-koptelefoon/