Een dag plezier
Image default
Anders

een potje golfen bij Strand Horst

Wellicht heeft u een groep vrienden die regelmatig op de golfbaan is te vinden of u wilt simpelweg zelf graag een keer de fijne kneepjes van de sport leren kennen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u naar een lekke activiteit zoekt voor vrienden, voor collega’s of voor familie. In beide gevallen is het belangrijk dat dit op een informele manier gebeurt en dat het leuk is voor jong en oud. U maakt op een erg laagdrempelige manier kennis met een potje golfen door langs te komen bij Pitch en Putt Strand Horst.

Start de dag met een heerlijke lunch of een kopje thee of koffie

Het is helemaal niet zo gek dat vele mensen vandaag de dag Pitch en Putt Strand Horst al weten te vinden. Naast dat er een riante golfbaan te vinden is, bent u hier ook van harte welkom in het restaurant. Start de dag met een heerlijke lunch of een kopje thee of koffie. Daarnaast kunt u ook juist de dag afsluiten met een erg goed verzorgd diner, dat ook nog eens altijd voldoet aan de hoogste kwaliteit. Het beste van allemaal? U heeft ook nog eens de keuze uit tal van leuke arrangementen. Dit betekent dat u een dagje golfen kunt combineren met eten en drinken voor een erg aantrekkelijke prijs.

 

Komt u binnenkort een keer langs bij Pitch en Putt Strand Horst?

Nu u net even een wat beter beeld hebt gekregen van de mogelijkheden die er zijn, is het tijd om een dag te reserveren. Komt u binnenkort een keer langs bij Pitch en Putt Strand Horst? U maakt een reservering door een e-mail te sturen of door even te bellen. Ook wordt er altijd erg graag met u meegedacht voor een geschikt arrangement dat past bij de groepsgrootte en bij het budget dat u in gedachten heeft. Wie weet dat u binnenkort ook een keer een bezoek brengt aan deze unieke en gastvrije locatie.