Een dag plezier
Image default
Anders

Top 10 redenen waarom u zou moeten overwegen een kunstmatige kerstboom te kopen

Tegenwoordig lijkt een kunstkerstboom een laatste optie voor budgetbewuste shoppers of mensen met een kleine woonruimte. Maar er zijn genoeg redenen waarom u dit jaar voor een kunstboom zou willen kiezen. Kunstbomen zijn betaalbaarder dan ooit tevoren; je kunt ze ook voorverlicht krijgen en ze geven minder rommel af dan ooit tevoren dankzij nieuwe technologie. Als u nog steeds twijfelt, volgt hier onze top 10 van redenen waarom u dit jaar een kunstkerstboom zou moeten kopen:

 

 

Je hebt geen opslagruimte voor een echte boom.

## Je hebt geen opslagruimte voor een echte boom. Zelfs als je genoeg ruimte hebt voor een echte boom, is het altijd het overwegen waard of je de opslagruimte ervoor hebt. Als u weinig ruimte hebt in uw huis, hebt u misschien geen ruimte om een echte boom op te slaan en hebt u geen andere keuze dan een kunstboom te kopen. Opbergruimte is altijd een overweging bij het kopen van cadeaus tijdens de vakantieperiode, en vooral als u een kleiner huis hebt, kan het zijn dat u geen ruimte hebt om een echte boom op te slaan.

 

Uw huis is te klein voor een echte boom.

Als u in een kleiner huis woont en nergens een echte boom kwijt kunt, kunt u kiezen voor een kunstboom. Als u kinderen hebt, verkiest u misschien de veiligheid van een kunstboom boven het risico dat u een scherpe tak door een echte boom steekt.

 

U wilt niet het risico lopen dat uw huis een vakantiechaos wordt door een echte boom op te ruimen.

Echte kerstbomen kunnen veel tijd kosten om op te ruimen, vooral in een klein huis met beperkte ruimte. U wilt misschien niet het risico lopen op rommel of de extra tijd die het opruimen van een echte boom in uw huis kost wanneer u vrienden en familie ontvangt tijdens de feestdagen. Door te kiezen voor een kunstboom kunt u deze problemen voorkomen.

 

Echte bomen zijn slecht voor het milieu.

Echte bomen zijn zeker niet milieuvriendelijk. Ze hebben veel water en kunstmest nodig om te groeien, en ze produceren ook een grote hoeveelheid CO2. Het oogsten van echte bomen is ook niet bepaald duurzaam. Veel van de bomen die worden gekweekt om als kerstboom te worden verkocht zijn niet inheems in de gebieden waar ze worden verkocht. Kiezen voor een kunstboom kan een manier zijn om het milieu te helpen.

 

Je hebt allergieën.

Als u allergieën hebt en geen echte boom in huis kunt hebben, moet u kiezen voor een kunstboom. Als je een echte boom in huis hebt, loop je het risico dat er pollen in de lucht komen. Als u aan allergieën lijdt en een echte boom hebt, zult u daar de hele vakantieperiode last van hebben. Ook als u kleine kinderen of huisdieren hebt, kunt u gevaar lopen.

 

U wilt een milieuvriendelijkere optie.

Echte bomen produceren naar schatting ongeveer 2.300 pond CO2. Hoewel een deel van deze CO2 wordt gebruikt om voedsel voor de boom te produceren, komt het grootste deel van de geproduceerde CO2 van het transport. Hoewel naar schatting elk jaar ongeveer 5 miljoen kunstbomen in de VS worden verkocht, wordt het overgrote deel daarvan in China gemaakt. Nieuwe technologie heeft geleid tot een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot voor fabrikanten van kunstbomen.

 

U wilt geld besparen.

Kunstbomen zijn aanzienlijk goedkoper dan echte bomen. U kunt vaak kunstbomen vinden vanaf 35 dollar, terwijl echte bomen beginnen bij ongeveer 50 dollar. Als u geld wilt besparen en geen opslagruimte hebt voor een echte boom, is kiezen voor een kunstboom een prima optie.

 

U wilt een boom die jaren meegaat.

Echte bomen gaan geen jaren mee, en als je klaar bent met versieren, moet je ze weggooien. Kunstbomen daarentegen zijn herbruikbaar en gaan jaren mee. Dit maakt ze een veel betere optie als je kleine kinderen, huisdieren of allergieën hebt.

 

U wilt een boom die geen water nodig heeft.

Echte bomen hebben water nodig als ze in uw huis staan. Kunstbomen hebben echter geen water nodig, waardoor ze een betere optie zijn als je een klein kind of een huisdier hebt dat water op de vloer kan gooien.

 

U wilt een boom die niet krimpt.

Echte bomen staan er ook om bekend dat ze na verloop van tijd krimpen. Als u een boom wilt die niet krimpt, is een kunstboom de beste optie. Klaar om je kunstkerstboom te kopen? Bekijk onze lijst met de beste kunstkerstbomen. Tot zover onze lijst met de top 10 redenen om dit jaar een kunstkerstboom te kopen. Als een van deze redenen u aanspreekt en u klaar bent om een kunstkerstboom te kopen, bekijk dan zeker onze lijst met de beste kunstkerstbomen voor een beetje inspiratie!

https://www.tuincollectie.nl/producten/182/fairybell