Een dag plezier
Image default
Reizen

Partybusverhuur

Waarom een partybus huren

Ja… dat is een goede vraag, een betere vraag is: waarom niet! Het is de gezelligste manier van reizen naar een feest, festival of ander evenement. Je kunt met je vrienden het feestje op de weg naar het festival al beginnen in de bus, hoe tof is dat? De buschauffeur zorgt voor de lekkerste muziek, koude drankjes en gezellige sfeer. Kortom: Neem direct cpntact op met Eventliner Tours.

Diverse bestemmingen

Je kunt voor diverse bestemmingen een partybus, discobus of touringcar huren. Of je nou met een kinderklas op schoolreisje gaat of met een groep vrienden een festival gaat bezoeken, voor iedere situatie is er een passende oplossing te vinden. Je wordt samen met je gezelschap op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats opgehaald waarna je op feestelijke wijze naar de gewenste locatie wordt gebracht. Dat klink al als een feestje toch? Wacht niet langer en bestel direct een partybus voor jouw uitje.

 

2 goede redenen om een feestbus te huren voor je volgende evenement

Een partybus huren is de beste manier om je vrienden en familie naar de locatie te krijgen zonder je zorgen te hoeven maken over autorijden, parkeren of het vinden van een aangewezen chauffeur. Uw gasten zullen genieten van een touringcarbedrijf met al deze voorzieningen:

– Een ruim interieur om te zitten en te dansen

– Een goed gevulde bar met ijs, kopjes, servetten, rietjes en meer!

– Koelsystemen die dranken koud houden

– Veel ruimte voor bagage

– Een toilet dat plaats biedt aan maximaal 10 personen tegelijk

– Muzieksysteem met luidsprekers door het hele voertuig – Veel ruimte om te dansen

Wil je wel een feestje bouwen maar je geen zorgen maken over de logistiek, dan is het huren van een partybus de beste optie.

De kosten van het huren van een partybus hangen af van hoe lang je hem nodig hebt en hoeveel mensen je uitnodigt.

De gemiddelde kosten voor het huren van een feestbus zijn $ 1.000- $ 2.000 voor maximaal 8 uur.

https://eventlinertours.nl/