Een dag plezier
Image default
Buitenshuis

Hoe een Berg Buddy de opvoeding van een kind kan versterken

Ben jij al bekend met de Berg Buddy en de grote voordelen die sport en bewegen hebben op de opvoeding van kinderen? Gezondheid begint bij fysieke gezondheid en met een skelter als de Berg Buddy krijgen kinderen beweging in overvloed. Frisse lucht is goed voor ze. Daarbij is bewezen dat bewegen positieve effecten heeft op de algemene fitheid, botkwaliteit, spierkracht, maar ook de risicofactoren voor chronische training. Voldoende bewegen in de Berg Buddy is niet alleen leuk en avontuurlijk, maar helpt ze ook op gewicht te blijven. Wist je dat voldoende bewegen en sporten zelfs de risico’s op depressieve symptomen kunnen verkleinen? Daar komt nog eens bij dat buitenspelen bijdraagt aan de sociale-emotionele ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren communiceren en zich verantwoordelijk te gedragen. Des te meer reden dus om speelgoed van Binnenenbuitenspeelgoed.nl aan te schaffen.

Buiten zijn is belangrijk
Samen buitenspelen is belangrijk, met name in het digitale tijdperk waarin kinderen het risico lopen zich veel te veel terug te trekken achter hun beeldschermpje en niet meer buiten te komen. Op hun Berg Buddy of andere Berg Skelter kunnen kinderen op hun gemak de buurt verkennen en met andere kinderen in contact komen. Zo leren ze nieuwe kinderen kennen, vriendschappen aangaan en onderhouden. Samen skelteren en de skelter uitlenen horen er ook bij. Eén van de beste cadeautjes die je een kind kunt geven, is een prachtige Berg Skelter. Deze skelters zijn ideaal voor elk seizoen. Ze sturen ook moeiteloos door de plassen.

Berg Buddy en meer
BERGtoys, de producent van de Buddy, heeft meerdere skelter modellen in het assortiment. Deze zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Hou er rekening mee dat om op te Buddy te rijden, kinderen 100-130 centimeter lang moeten zijn. Daarmee is de Berg Buddy een ideale skelter voor kinderen gemiddeld tussen de 3-8 jaar oud. Een groot voordeel van de Buddy is bovendien dat je er ook mee kunt rijden over onverharde paden. Dit bijzondere kinderspeelgoed kan worden uitgerust met accessoires als een vlag, zwaailamp en een aanhangwagen. Bekijk ook eens de mogelijkheden van de Berg Buzzy en de Berg Rally.

Daarom de Berg Buddy
Wist je dat alle Berg Buddy skelters uitgerust zijn met een comfortabele, grote kuipstoel? Je kunt deze in drie standen zetten en moeiteloos aanpassen aan de lengte van het kind. De Berg Buddy heeft een vernieuwend BFR-systeem. Die afkorting staat voor Brake, Freewheel, Reverse. Wat dit in de praktijk inhoudt? Dat je moeiteloos kunt overschakelen van vooruit- naar achteruitrijden. Je bent optimaal wendbaar: ideaal als je snel moet keren in de kleine ruimte.

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/