Een dag plezier
Image default
Anders

Zo fijn is een goede bh

Zo fijn is een goede bh

 

Veel vrouwen onderschatten het belang van een goede bh. Dit komt vaak omdat ze niet anders gewend zijn, dan dat een bh strak zit. Iets wat dus absoluut niet noodzakelijk is om de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Uiteraard is het belangrijk dat je bh niet te los zit, maar een te strakke bh is bovendien ook absoluut niet fijn. Om je een idee te geven welke voordelen het dragen van een goed bh die ook juist op maat zit is, hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet. Zo weten we namelijk zeker, dat jij de volgende keer tijdens het uitzoeken van een andere bh een stuk kritischer bent, dan nu waarschijnlijk.

 

Besef je het belang van een goede bh

 

Dat de meeste vrouwen het aanschaffen van een nieuwe bh vaak als een ‘moetje’ zien, dat is wel duidelijk. Toch is het belangrijk om voldoende tijd te nemen, zodat je zeker weet dat je uiteindelijk met een goede bh thuiskomt. Dit geldt uiteraard niet alleen voor een normale bh, maar nog meer voor een sport bh. Een sport bh is immers een essentieel onderdeel van je sportoutfit en zonder loop je de kans op vervelende lichamelijk ongemakken. Je doet er dus goed aan, om vooral wanneer het de eerste keer is een langs een gerenommeerde sportzaak te gaan om verschillende modellen te kunnen passen. Zo is bijvoorbeeld een panache sport bh ontzettend fijn voor tijdens het hardlopen. Daar kunnen ook teven je bh maat bepalen. Een sport bh moet namelijk wel iets strakker zitten dan een normale bh. Uiteraard ook niet te strak, maar wel voldoende dat je borsten niet kunnen bewegen.

 

Je kleding zit er een stuk beter door

 

De meeste vrouwen denken vaak dat het dragen van de juiste bh alleen van belang is voor de ondersteuning van de borsten. Toch is dit absoluut niet het geval! Wist je namelijk, dat een goede bh voor een groot deel verantwoordelijk is voor hoe je kleding uiteindelijk valt. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer jij een push up bh draagt onder een blouse, dit er totaal anders uitziet, dan wanneer je kiest voor een plunge bh. Je doet er daarom dus ook goed aan om hier rekening mee te houden. Vooral wanneer je een bh nodig hebt voor een speciale gelegenheid, is het verstandig om ook te passen met de kleding die je van plan bent te dragen. Zo krijg je namelijk een goed beeld van hoe het uiteindelijk zal gaan worden.