Een dag plezier
Image default
Anders

Hoe foto’s te gebruiken in wanddecoratie

Foto’s zijn de neerslag van momenten die het leven op de een of andere manier getekend hebben. Vol charme en verhalen helpen ze om speciale herinneringen op te halen en maken ze elke plek nog gezelliger.

Daarom, niets beter dan ze in de decoratie te hebben. Er zijn verschillende creatieve manieren om jouw huis te versieren en mooier en specialer te maken.

Bekijk hieronder enkele ideeën om jouw muur met foto’s te versieren en kies de optie die het best bij je past.

Foto muur

Voor wie van fotografie houdt en meerdere foto’s heeft, kan met dit element een hele wand maken.

En het is heel eenvoudig, plak de foto’s op de muur, gerangschikt zoals jij wilt. Het effect is verbluffend en het is mogelijk terug in de tijd te reizen als je er even naar kijkt.

Paneel

Een andere tip voor een fotowand samenstellen is om ze in verschillende formaten te verspreiden.

Als je denkt dat foto’s dienen om mooie momenten te bewaren, is het zinvol ze te exposeren in een paneel in de vorm van een hart, bijvoorbeeld. Het kan ook een ster zijn, of wat je maar wilt.

Frames

Het is ook mogelijk om een muurschildering van foto’s te maken met behulp van fotolijsten. Je kunt kiezen voor lijsten in dezelfde kleur of voor lijsten in verschillende kleuren voor een leuke toets.

Dan hoef je alleen nog maar een galerie te maken waarin je de foto’s verzamelt en de muur vult.

Foto’s in kleur en zwart-wit

Er is niet het minste probleem met deze combinatie. Integendeel, het levert een zeer interessant arrangement op, juist door de verscheidenheid van tonen.

Om een jonge en moderne sfeer te creëren, kunt je proberen om zwart-wit posters te rangschikken naast gekleurde portretten. En aangezien er geen goed of fout is, geldt: hoe persoonlijker en harmonieuzer de compositie, hoe beter het effect.

Wil jij thuis ook een fotowand maken met ingelijste posters? Bij Desenio.nl ben je aan het juiste adres voor inspiratie en de mooiste posters.

Dit artikel betreft een samenwerking met DESENIO.