Een dag plezier
Image default
Varen

Sloepen of boten voor de verhuur aan rivier de Vecht

Gaat u er binnenkort een dagje op uit, maar weet u niet zo goed wat u kunt gaan doen? Als u een liefhebber bent van de natuur en watersport, dan is het een uitstekend idee om eens een dagje te gaan varen. Een uitgelezen plek is rivier de Vecht aan de Loosdrechtse Plassen. Hier kunt u eindeloos varen met uw vrienden, familie of collega’s en spot u prachtige vogels en andere dieren in deze prachtige omgeving in Midden-Nederland. Bij De Eerste Aanleg kunt u terecht voor sloepen voor de verhuur aan de Vecht in Breukelen. Ontdek de mogelijkheden voor uw dagje uit!

Laat u verrassen door de mogelijkheden voor een compleet dagje uit!

De Eerste Aanleg in Breukelen ligt bij een jachthaven, wat een uitstekend startpunt is voor uw dagje uit. Hier liggen circa 160 boten: van sloepen en motorboten tot aan kano’s en roeiboten. Afhankelijk van de groepsgrootte, uw vaarervaringen en wensen voor de activiteiten, kiest u met de specialisten een geschikt vaartuig uit om uw dag op door te brengen. Voor een vistochtje of dagje ontspannen op het water is dit daarom een uitstekend bedrijf voor de verhuur van boten en sloepen aan rivier de Vecht. Daarnaast helpen de medewerkers u een geheel verzorgd dagje te organiseren. Zo beschikken ze over een gezellig bruin café waar u lekkere hapjes en drankjes nuttigt om de dag te bespreken. Het is daarom een uitstekende locatie voor allerlei activiteiten.

Wilt u meer weten over dit verhuurbedrijf in Breukelen?

Wilt u sloepen huren bij dit bedrijf voor verhuur aan rivier de Vecht? Neem dan contact met ze op en bespreek de mogelijkheden voor uw dagje uit. U kunt dan direct uw vaartuig reserveren. Afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen stellen ze met u vervolgens een geweldig dagje uit samen. Het bedrijf is telefonisch te bereiken. Maak kennis met deze specialist in boten- en sloepenverhuur!

https://eersteaanleg.nl/