Een dag plezier
Image default
Fietsen

De beste elektrische bakfietsen voor gezinnen onderweg

Bent u een gezin dat graag het buitenleven verkent, maar een milieuvriendelijke manier zoekt om zich te verplaatsen? Dan zijn elektrische bakfietsen misschien precies wat je nodig hebt. Elektrische bakfietsen worden steeds populairder bij gezinnen omdat ze een geweldige manier zijn om geld te besparen en je ecologische voetafdruk te verkleinen. Laten we eens kijken op de website Fietsenmagazine naar enkele van de beste elektrische bakfietsen die momenteel verkrijgbaar zijn

RadWagon bakfiets van Rad Power Bikes

De RadWagon 4 fiets is perfect voor ouders die samen met hun kinderen willen fietsen. Hij is uitgerust met een 500 watt motor, die snelheden kan bereiken tot 20 mph, en kan tot 300 pond aan gewicht aan. Deze fiets beschikt ook over een in hoogte verstelbare stuurpen, zodat u hem kunt aanpassen aan uw behoeften. Bovendien heeft deze elektrische bakfiets meerdere niveaus van trapondersteuning en gashendel, zodat u het niveau kunt kiezen dat bij u past. Bovendien heeft hij voor- en achterverlichting, een stevig stalen frame, mechanische schijfremmen, lekvrije banden, ingebouwde verende voorvork en een verstelbare kickstand om gemakkelijk te parkeren. Al deze kenmerken maken deze fiets ideaal voor lange ritten met het gezin.

Blix Packa fiets

De Blix Packa Bike is perfect als je op zoek bent naar iets lichts en toch krachtig. Hij weegt slechts 56 pond en is daarmee een van de lichtste e-cargo bikes op de markt. Hij wordt ook geleverd met een 350 watt motor waarmee hij snelheden tot 18 mijl per uur kan bereiken terwijl hij tot 220 pond aan gewicht kan dragen. Deze fiets heeft ook een verstelbaar stuur, hydraulische schijfremmen voor en achter voor extra remkracht in elke situatie, geïntegreerde verlichting gevoed door oplaadbare batterijen, een LCD-display met indicatoren voor de levensduur van de batterij en snelheidsinstellingen, plus een verstelbare kickstand voor gemakkelijk parkeren wanneer hij niet in gebruik is. 

Tern GSD S10 elektrische bakfiets

De Tern GSD S10 elektrische bakfiets is speciaal ontworpen voor grote gezinnen of individuen die extra ruimte nodig hebben bij het reizen van plaats naar plaats. Deze fiets heeft twee zitplaatsen met ruimte voor twee kinderen en veel bergruimte achter de rugleuning waar boodschappen of andere items veilig kunnen worden geplaatst, weg van nieuwsgierige ogen, tijdens het rijden in de stad of tijdens lange reizen van huis. Bovendien heeft deze elektrische bakfiets een indrukwekkende 500 watt motor, zodat hij gemakkelijk heuvels kan beklimmen terwijl hij lasten kan dragen tot 400 lbs in gewichtscapaciteit! De GSD S10 heeft ook hydraulische schijfremmen voor en achter voor extra remkracht, zelfs in natte omstandigheden, plus een LCD-display met indicatoren voor de levensduur van de batterij en snelheidsinstellingen, zodat je volledige controle hebt over je ritervaring, elke keer dat je vertrekt!  

Conclusie: Elektrische bakfietsen bieden gezinnen de perfecte manier om zich in de stad te verplaatsen en tegelijkertijd geld te besparen op brandstofkosten en hun ecologische voetafdruk te verkleinen! Of je nu op zoek bent naar iets lichts zoals de Blix Packa Bike of naar iets krachtigers zoals de Terne GSD S10 – er zijn tegenwoordig genoeg opties op de markt die perfect aansluiten bij de behoeften van alle soorten gezinnen! Dus waar wacht je nog op? Ga er op uit en begin vandaag nog met uw gezin te verkennen!