Een dag plezier
Image default
Auto

Een uitlaat laten maken voor jouw trekker

Een rvs trekker uitlaat op maat, iets waar je waarschijnlijk nog niet eerder van gehoord hebt. Veelal worden uitlaten op maat gemaakt voor auto’s en motoren om hiermee een sportiever geluid uit het voertuig te krijgen. Dat er ook een grote opkomende markt is voor rvs trekker uitlaten op maat is in de laatste jaren wel gebleken.

Wellicht kun je je er iets bij voorstellen, zo’n gepimpte Amerikaanse trekker met een enorme chromen of rvs pijp aan de achterkant. Een geweldig geluid en een flinke rookwolk wanneer de chauffeur gas geeft. Niet alleen in Amerika is hier veel vraag naar, ook de vraag in Europa stijgt. Dit is bij de uitlaatboeren niet on opgemerkt gebleven. Waar zo voorheen dagelijks werden gebeld voor auto uitlaten op maakt of motoruitlaten, stijgt de vraag naar trekker uitlaten enorm.

Grof geluid en meer vermogen

Het klinkt ook wel mooi, een brommend geluid uit de uitlaat van je trekker. Als echte liefhebber wil je uiteraard het maximale uit jouw trekker halen, hier kan een op maat gemaakte uitlaat bij helpen.

Ook voor reparaties of onderhoud aan je uitlaat kun je terecht bij de moderne uitlaten specialist. Omdat de vraag de laatste jaren dusdanig is gestegen, zijn de bedrijven zich hierin gaan specialiseren.

DV Customs voor uitlaten op maat

We hebben het al even gehad over bedrijven die uitlaten maken op maakt. DV Customs is een van de voorbeelden van zo’n bedrijf. We spraken de eigenaar en vroegen naar hoe de markt zich heeft ontwikkeld de laatste jaren. De eigenaar gaf aan dat hij een enorme groei ziet in de vraag naar rvs trekker uitlaten op maat. De monteurs van DV Customs hebben de expertise in huis op vrijwel elk rvs metaal deeld op maat te maken en hebben hierom geen moeite met de vraag naar dit type uitlaat.