Een dag plezier
Image default
Anders

Een dag plezier ondanks incontinentie.

Tijdelijk urineverlies (incontinentie) als vrouw

Veel mensen hebben last van urineverlies. Ook wel incontinentie genoemd. Voornamelijk volwassen vrouwen hebben last van incontinentie. Dit gebeurt meestal tijdens de zwangerschap of na de bevalling maar kan ook komen door oudersdom of door een medische ingreep. Tijdens de zwangerschap of bevalling zijn de bekkenbodemspieren verzwakt. Hierdoor kan de spier niet meer voldoende druk uitoefenen om de plas op te houden. Ook jonge vrouwen kunnen last hebben van urineverlies. Dit komt vaak voor tijdens de menstruatie. Hormonale veranderingen kunnen ervoor zorgen dat de sluitspieren ontspannen, waardoor het moeilijk wordt om urine op te houden. Andere oorzaken van urineverlies kunnen ook een blaasontsteking of darmobstructie zijn. Wat de oorzaak ook is, het mag er natuurlijk niet voor zorgen dat je geen dag plezier meer kunt hebben..

Gebruik enkel producten die specifiek ontwikkeld zijn voor incontinentie

Veel vrouwen hebben op een gegeven moment in hun leven last van een vorm van urineverlies. Het vrouwelijk lichaam heeft namelijk veel te verduren. De bekkenbodemspieren en sluitspieren kunnen tijdens de menstruatie, zwangerschap, bevalling of menopauze verslappen, waardoor het lastiger kan worden op urine op te houden. Veel vrouwen kiezen bij urineverlies ervoor om menstruatieproducten te gebruiken die ze al in huis hebben, zoals maandverband of inlegkruisjes. Onthoud dat deze producten niet gemaakt zijn voor urineverlies. Kies voor producten die hier wel specifiek voor ontwikkeld zijn, zodat u altijd goed beschermd blijft. Bovendien zijn deze incontinentiematerialen gemaakt van een zachte stof en hebben ze een goede pasvorm. Hierdoor heeft u geen kans op huidirritaties en blijft u gegarandeerd de hele dag beschermd en veilig!

Expert op het gebied van incontinentiemateriaal: TENA

Bent u op zoek naar de juiste producten die u helpen bij uw urineverlies? Kies dan voor de expert op het gebied van incontinentie: TENA. Dit is een gevestigd merk en heeft een uitgebreid assortiment van incontinentie materiaal voor volwassen mannen en vrouwen. TENA incontinetiemateriaal is verkrijgbaar in diverse maten en absorptieniveaus. Hierdoor is er voor iedereen een product beschikbaar dat goed aansluit bij de behoeften en wensen als gevolg van het urineverlies. De pasvorm van de producten is perfect en ze zijn gemaakt van zacht materiaal, waardoor u het de hele dag of nacht comfortabel kunt dragen.